Vi møder Niels Bøgild Troelsen og Janni Mortensen fra bestyrelsen i VA 6 Vest til en snak om, hvorfor og hvordan afdelingen blev en del af AF86, deres oplevelse med at få alt det tekniske på plads og hvordan de synes det fungerer nu.

”Vores motivation for at melde os ind i AF86 til at starte med var, at de tilbyder en meget højere internethastighed til en betydelig lavere pris. Vores kontrakt med DKTV udløb, så vi skulle tage stilling til, hvorvidt vi skulle blive i den aftale, eller om vi skulle finde en anden løsning,” siger Niels.
Det pudsige var, at VA 6 Vest havde helt samme løsning som de nu får i AF86; tv fra YouSee og internet fra DKTV. Det hele er bare blevet billigere for beboerne i VA 6 Vest.

God service

Niels og Janni fortæller, at det blev besluttet på et beboermøde at skifte til AF86.

Inden mødet havde afdelingsbestyrelsen dog forsøgt at få en bedre pris hos DKTV. Afdelingens økonomiudvalg regnede så på de økonomiske besparelser ved at skifte til AF86 og her blev det tydeligt, at AF86 ville være den tv- og internetleverandør på markedet med de mest konkurrencedygtige priser.

Ved beboermødet gennemgik Per Rokkedal, der er forretningsfører for AF86, foreningens materiale, herunder oplysninger om priserne for både AF86 og DKTV.

”Beboermødet tilbage i maj gik rigtig godt. Der var et flertal for at skifte til AF86, da de besparelser beboerne kunne stå overfor, var tydelige. Tallene vi havde set inden og til mødet gjorde det overskueligt at tage stilling til, om det ville være en god ide at skifte fra DKTV til AF86. De udregninger vores økonomiudvalg lavede var altså en kæmpe hjælp i beslutningsprocessen,” siger Janni.

Bred tilfredshed blandt beboerne

Overgangen til AF86 gik også ganske smertefrit.

”Vi havde i forvejen faciliteterne til at kunne trække internetforbindelse fra AF86, så det gjorde opsætningsprocessen en del nemmere. Der opstod dog nogle problemer undervejs, men der oplevede vi en god service med AF86’s selvbetjening og fra Per,” fortæller Niels.

Niels og Janni nævner begge, at der er en bred tilfredshed rundt omkring i deres afdeling med det tv og internet, som AF86 udbyder. ”Det er både hurtigt og billigt for os beboere, så vi er meget glade for at være en del af AF86. Og så er det en luksus at have alle de streamingtjenester, man får adgang til,” siger Janni.

AF86 bliver ved med at vokse og foreningen tæller i dag 75 medlemsafdelinger og næsten 19.000 brugere.

Faktaboks: Så meget sparede de i VA 6 Vest

Ved at komme ind i AF86 har beboerne i afdelingen kunne spare på både TV og internet. På TV kostede grundpakken tidligere 259 kr., mellempakken 496 kr. og fuldpakken 636 kr. I AF86 koster de kun 200 kr., 430 kr. og 565 kr. Internet er også blevet billigere og med højere hastigheder. Før var den højeste hastighed 450 Mbps, som kostede 299 kr. Nu er den højeste hastighed 1.000 Mbps, som koster 100 kr. Det er en besparelse på 199 kr.

Alle priser er pr. måned i 2023.